Wat kunt u doen?

Stichting minderbedeelden Roemenië
Doneren

Sponsor/donateur

U kunt ons steunen als sponsor of donateur door uw bijdrage over te maken op onze bankrekening (IBAN NL16 RABO 0341 3643 98). (verder lezen) Omdat de Belastingdienst onze stichting de ANBI-status heeft verleend, komt uw bijdrage in aanmerking voor belastingaftrek! Deze aftrek voor goede doelen is echter enkel van toepassing als u meer dan 1% van uw verzamelinkomen aan giften hebt. Heel veel mensen halen dat niet en lopen de aftrek daarom mis. Als u van plan bent de komende vijf jaar onze stichting financieel te ondersteunen, is het te regelen dat het bedrag volledig aftrekbaar is. De formaliteiten hiervoor kunnen helemaal zonder kosten door ons worden verzorgd. Als u hiervoor kiest, kunt u StiMiRo ook – zonder dat het u iets extra kost – voor een aanzienlijk hoger bedrag ondersteunen. Indien u het bedrag gelijk houdt, gaat het u minder kosten omdat de belasting dan meebetaalt. Onze secretaris/penningmeester helpt u graag als u meer wilt weten of hulp nodig heeft bij het invullen van de formulieren.

Vrijwilliger

Vrijwilliger

Zo’n 45 vrijwilligers zijn een of meerdere dagdelen per week bezig met het sorteren van de binnengekomen kleding en goederen, het samenstellen van de pakketten of het voorbereiden van bijzondere projecten. Af en toe moet een vrijwilliger stoppen om gezondheidsredenen of vanwege z’n leeftijd. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor de allerarmsten in Roemenië. Kom gerust een keer kijken in de loods aan de Zandstraat in Schaijk, zodat u kunt zien wat de werkzaamheden inhouden en hoe gezellig de werksfeer is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stimiro@outlook.com.

Afgifte goederen

Nog bruikbare kleding, schoenen, dekens en huisraad kunt u tijdens de openingstijden afgeven in de loods aan de Zandstraat 18 in Schaijk.

Bekijk onze facebook pagina